ONLINE konferencia - SUPERNATURAL (Cor et Lumen Christi)

Miesto konania: Celé Slovensko,
Zrušiť x

Miesto konania: Slovensko, Online

Pozývame na celodenné online duchovné stretnutie s názvom "SUPERNATURAL!" v sobotu 26.10.2024.

Stretnutie je organizované anglickým katolíckym spoločenstvom Cor et Lumen Christi.Hlavný prednášajúci: Damian Stayne, vedúci spoločenstvaProgram je vysielaný v angličtine s možnosťou zapnúť si simultánny preklad do nemčiny, španielčiny alebo taliančiny. Preklad do slovenčiny ani češtiny k dispozícii tentoraz nebude.Záver stretnutia zahŕňa aj online modlitby za uzdravenie.Stretnutie sa uskutoční prostrednítvom platformy ZOOM (na počítači alebo smartfóne či tablete je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu ZOOM. Dá sa bezplatne stiahnuť, po kliknutí na pripájací link, ktorý účastník dostane emailom).

Registračný poplatok 5 GBP (Britských libier) - možnost platiť kartou.

www.coretlumenchristi.org

Registrácia na podujatie:https://www.eventbrite.co.uk/e/supernatural-tickets-902382198447NÁVOD NA REGISTRÁCIU: je potrebné kliknúť na TICKETS, zvoliť možnosť "s prekladom do SK" (alebo iný jazyk) a zadať počet online vstupeniek, potom kliknúť na CHECK OUT, potom zadať fakturačné údaje platcu spolu s opakovaným zadaním emailovej adresy (pre overenie), ďalej údaje účastníka(-ov) s ich emailovými adresami - tam im bude zaslaný link na pripojenie, potom zvoliť druh platby, zašktrnúť polìčko "I accept..." a kliknúť na PLACE ORDER.

Počas programu je POVINNÉ mať aktívnu videokameru a nachádzať sa v jej v zábere z dôvodu možnosti prípadného odovzdania prorockých slov účastníkovi. 

Uvedené časy v programe sú platné pre britské časové pásmo. Pre slovenský čas treba pripočítať 1 hodinu. (9:00 britského času je 10:00 slovenského času)

---------------Odporúčame do pozornosti aj Youtube kanál:https://www.youtube.com/watch?v=w_Q3pnYravc

Pozrieť si môžete aj svedectvo jedného z členov komunity Cor et Lumen Christi, ktorý pochádza zo Slovenska.https://www.youtube.com/watch?v=u9g5F10AUW4

 

Akciu pridal/a: Lukas Lauro, 24.10.2024 18:54

Pracujem ...

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu