Najväčšie katolícke vydavateľstvo na Slovensku prichádza s týždňom zliav

Utorok 00.00 hod.
Miesto konania: Bratislava,
Dňa: 23. 04. 2024, o 00.00 - 02.00 hod.

V utorok 23. apríla má sviatok sv. Vojtech, biskup a mučeník, ktorý je patrónom Spolku svätého Vojtecha. Z tohto dôvodu najväčšie katolícke vydavateľstvo na Slovensku prichádza s akciou Týždeň svätého Vojtecha.

Ako uvádza riaditeľ SSV Ivan Šulík, „ak si chcete zadovážiť hodnotnú knihu, prípadne patríte medzi obdivovateľov porcelánu s cibuľovým vzorom, vrelo vám odporúčame využiť Týždeň svätého Vojtecha.“ Práve počas dní od 22.

po 28. apríla môžete využiť zľavu 20 percent na všetky knihy vydané v Spolku svätého Vojtecha, ktoré si zakúpite v predajniach SSV alebo na eVojtech.sk.

Ak ste obdivovateľom či zberateľom porcelánu s cibuľovým vzorom, Spolok vám taktiež ponúka originálny český porcelán s cibuľovým vzorom a patrónom SSV. Na plytkom tanieri prvej akosti s priemerom 24 cm je zobrazený svätý biskup Vojtech podľa kresby akademického maliara Miroslava Cipára.

„Tanier, ktorý sa dá aj zavesiť, je vyrobený v spoločnosti Český porcelán v severočeskom meste Dubí,“ dodáva riaditeľ Spolku Ivan Šulík.

Zaujímavé knihy a český porcelán môžete aj vyhrať. Stačí sa počas Týždňa svätého Vojtecha zapojiť do súťaže na sociálnych sieťach Spolku svätého Vojtecha.

TK KBS informovala Zuzana Szakácsová

Bratislava 19.

apríla (TK KBS)

Akciu zverejnil: TKKBS

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu