Online seminár - Úzkosť, OCD, škrupulozita - ako ďalej III.

Piatok 18.30 hod.
Miesto konania: Celé Slovensko,
Dňa: 30. 09. 2022, o 18.30 - 20.30 hod.

Miesto konania: Slovensko, Online

Úzkosť, obsedantno-kompulzívna porucha (OCD), škrupulozita - ako ďalej III.Otvorená online diskusná skupina - 3. ONLINE stretnutie.

Kedy? v piatok 30.09.2022 18:30 - 20:30

Nové impulzy a informácie pre osobný i duchovný život, ochutnávka terapeutickej techniky, priestor na otázky a odpovede. Na stretnutí bude psychologička i kňaz.Mnohým veriacim strach, pokrivené predstavy o Bohu a nutkavé myšlienky výrazne znepríjemňujú fungovanie v bežnom živote i samotný vzťah s Bohom. Aj prijímanie sviatostí a modlitba sa môžu stať neznesiteľným bremenom. Pomoc však existuje.

Účasť na predchádzajúcich častiach online stretnutí nie je podmienkou.Podujatie organizuje Duchovné centrum Lukov dvor - Nitra.

Prednáška sa uskutoční prostredníctvom GOOGLE MEET. Link vám bude zaslaný po potvrdení účasti a uhradení príspevku.

Príspevok na vedenie kurzu je 7, - eur za osobu a je potrebné ho uhradiť pred začiatkom kurzu prevodom na účet.Článok na tému škrupulozity nájdete tu:https://zasvatenyzivot.sk/hlava-plna-myslienok-skrupulozita-v-perspektive-psychologie/Viac o kurzoch zameraných na náboženskú úzkosť:https://misionari.sk/posts/76Viac informácií a registrácia:https://misionari.sk/course/226/uzkost-ocd-skrupulozita-ako-dalej-iii-online

Akciu pridal/a: Lukas Lauro, 23.9.2022 02:36

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu