Program AMORIS pre manželov - Cyklus motivačných prednášok

Nedeľa 16.00 hod.
Miesto konania: Bytča,
Od: 10. 10. 2021, 16.00 hod. do: 24. 10. 2021, 19.00 hod.

Miesto konania: Bytča, farský kostol, Bytča, ZŠ ul. Mieru, Bytča

Máloktoré ľudské radosti sú také hlboké a slávnostné ako keď dve osoby, ktoré sa navzájom milujú, dosiahli spolu niečo, čo ich stálo veľké spoločné úsilie. 

(Pápež František, Amoris Laetitia, 130)

 

Rodinkovo – Miesto prijatia pre rodiny vás v spolupráci s farnosťami pozýva na:

Program AMORIS pre manželov - Cyklus motivačných prednášok

Termíny: 10., 17., 24. október od 16.00 do 19.00

Miesto: Bytča, ZŠ ul. Mieru (a 19 ďalších miest/farností v rovnaký čas)

www.amoris.sk

Pre koho je program AMORIS určený?

Program AMORIS je určený pre všetkých manželov, ktorým na ich vzťahu záleží a chcú na ňom priebežne pracovať ako aj pre tých, ktorí pociťujú  vo vzťahu nejaké ťažkosti napr. časté nedorozumenia v komunikácii, nedôveru, nejednotu v niektorých dôležitých oblastiach ako je výchova detí, náboženský život, financie či intímny život.

Ako a prečo vznikol program Amoris?

Program AMORIS pre manželov vznikol ako odpoveď na požiadavky mnohých manželov, ktorí sa po absolvované programu pre manželov v Rodinkove počas uplynulých rokov pýtali, či by sme nemohli niečo také, ako zažili v Rodinkove, ponúknuť aj priamo vo farnostiach.

V uplynulom období sme mali v Rodinkove kvôli pandemickým obmedzeniam viac priestoru venovať sa tejto myšlienke, a tak vznikol program AMMORIS pre manželov, ktorý sa počas októbra uskutoční v 20 farnostiach na Slovensku.

Aký bude program stretnutí (čo môžeme povedať)?

Základom programu sú tri motivačné prednášky skúsených manželských párov zamerané  na lepšie poznanie a pochopenie manželského partnera, na posilnenie dôvery v manželskom vzťahu a na zlepšenie komunikácie a intímneho života.  Účastnícke páry budú mať po každej prednáške dostatok priestoru a podnetov na dialóg vo dvojici a budú mať k dispozícii aj pripravené manželské páry, s ktorými sa budú môcť aj porozprávať, ak by mali o to záujem.

O deti sa počas programu postarajú animátori.Ako sa dá prihlásiť?

Na program je možné sa prihlásiť iba cez web amoris.sk a to najneskôr do 5. októbra, kvôli lepšiemu organizačnému zabezpečeniu. Na ďalších dvoch stretnutiach sa budú môcť zúčastniť iba tí manželia, ktorí boli na prvom stretnutí.

TEŠÍME SA NA VÁS! 

 

Príloha: program-amoris-pre-manzelov-cyklus-motivacnych-prednasok.pdf (53,37 kB)

Akciu pridal/a: michaela n, 24.9.2021 16:18

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu