Kurz GPS, 0. stretnutie

Sobota 00.00 hod.
Miesto konania: Celé Slovensko,
Dňa: 18. 09. 2021, o 00.00 - 22.30 hod.

Miesto konania: Slovensko, Online

O čom kurz GPS bude?

Počas jedného školského roka sa dievčatá intenzívnejšie povenujú svojej osobe a duchovnému životu. Cesta porozumenia sebe a odhaľovanie zmyslu života v spolupráci s Bohom sú základné kroky pre rozlišovanie povolania v Božom pláne.

Ako budú stretnutia prebiehať?

Po spustení prihlasovania, sa na 0.-tom online GPS stretnutí v septembri dievčatám predstaví kostra programu na celý rok a ich úlohy. Tak sa budú môcť zodpovednejšie rozhodnúť, či do programu ďalej vstúpia záväzne na obdobie jedného roka. Od októbra do júna prebehne 5 stretnutí v dátumoch, ktoré by mali byť vhodné aj pre VŠ dievčatá. Dve z nich budú online, čo je finančná aj časová výhoda.

Kto a dokedy sa môže prihlásiť?

Prihlásiť sa môžu dievčatá zo všetkých kútov Slovenska, spĺňajúce vekovú kategóriu 18-26 rokov so záujmom o obsah GPS kurzu.

Prihlasovať sa môžu priamo cez prihlasovací formulár alebo mailom gps.fma@gmail.com, príp. cez FB stránku: GPS salezianky. Tím sestier zodpovedných za kurz GPS im zašle ďalšie inštrukcie.

Prihlasovanie bude otvorené od septembra do októbra, teda do času prvého stretnutia. V prípade rýchlejšieho naplnenia kapacity skupiny, sa termín uzavrie skôr.

Kurz GPS je určený pre malú stabilnú skupinu – cca 15-17 dievčat.

 

 

Akciu pridal/a: GPS team, 20.8.2021 11:58

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu