Vzor Bohorodičky - obnova o kráse a veľkosti materstva na plný úväzok.

Sobota 09.00 hod.
Miesto konania: Pezinok,
Dňa: 28. 08. 2021, o 09.00 - 14.00 hod.

Miesto konania: Dubová (okres Pezinok), Fara, Dubová (okres Pezinok), Podhorská 18

Pozvývame na duchovnú obnovu predovšetkým manželky a mamičky ale aj mladé slobobné ženy, ktoré sa zaujímajú o materstvo na plný úväzok, teda chcú sa raz zrieknuť zamestnania a plne sa venovať svojej rodine a to najmä zodpovednej výchove detí. Prejdeme si biblický príklad Bohorodičky, povieme si o súčasnej krize materstva a čo by sa s tým dalo robiť v súvise s formáciou dievčat pre manželstvo a rodinu. Premeditujeme si tému povolanie byť ženou a význam ženskosti pre rodinu, spoločnosť a pre Cirkev. Podelíme sa aj so skúsenosťami s domácim vyučovaním detí mimo školy.

Začíname v sobotu 28.8. o 9:00 pohostením a potom duchovným programom, ktorý ukončíme sv. omšou. Potom bude obed spojený s diskusiou. Akcia je zadarmo a je možné dať dobrovoľný príspevok na stravu. Ak niekto nemá možnosť dať zavarovať deti, tak možno prísť aj s bábätkami a väčšie deti zavarujú naši mladí.

Duchovnú obnovu vedie kňaz PhLic. Rastislav Zelenay, ktorý je aj obhajcom manželského zväzku na metropolitnom tribunále ohľadom neplatných manželstiev a tiež je autorom viacerých knižných publikácií a filmov.

Prihlásiť sa možno na email: rastozelenay@grobnet.sk alebo na t.č. 0908856059.

Akciu pridal/a: Rastislav Zelenay, 8.8.2021 23:18

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu