Základy mužskej spirituality a prežívanie otcovstva - Boží bojovník

Piatok 19.00 hod.
Miesto konania: Pezinok,
Od: 20. 08. 2021, 19.00 hod. do: 21. 08. 2021, 19.30 hod.

Miesto konania: Dubová (pri Modre), fara - Podhorská 18, Dubová (okres Pezinok), Podhorská 18

Pozývame na duchovnú obnovu a stretnutie mužov a to tých, čo sú slobodní a tiež tí, čo majú ešte školopovinné deti. Premeditujeme si základy mužskej spirituality a otcovstva. V čom spočíva pravá mužnosť? Čo patrí k povolaniu byť mužom? Ako si vybudovať mužný charakter? Prečo máme omnoho viac nábožných žien ako mužov? Aké sú problémy mužskej čistoty a ako ich možno zvládnuť? Ako si môžeme vytvoriť spoločenstvo mužov, ktorí sa pravidelne stretávajú na spoločnej modlitbe a tiež si vzájomne pomáhajú? Ako môžeme evanjelizovať a vychovávať Božích mužov?

Začíname v piatok večerou a úvahou. V sobotu máme od 8:30 raňajky s duchovným programom. Po obede je menšia túra do karpatskej prírody. Potom je spoločná modlitba mužov spojená so sv. omšou, spoločné posedenie, zdieľanie sa a večera.

Stretnutie vedie kňaz PhLic. Rastislav Zelenay. ktorý je autorom viacerých publikácií na túto tému pod pseudonymom Francois de Joseph: Muž - boží bojovník, Základy mužskej nábožnosti, Otcovstvo na nebi a na zemi, Ako sa stať dobrým otcom dnes, Povolanie byť mužom a ženou.

Stretnutie je celkovo zadarmo a je len dobrovoľný príspevok na stravu. Ubytovanie je tiež zabezpečené a prosíme priniesť si spacák (máme len deky), zápisník a papuče. Možno zostať aj do nedele, kedy bude ranné rozjímanie zo života sv. Jozefa, raňajky, farská sv. omša a obed.

Prosíme prihlásiť sa na email: rastozelenay@grobnet.sk alebo na t.č. 0908856059.

Akciu pridal/a: Rastislav Zelenay, 8.8.2021 22:58

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu