Nové funkcie na Cirkevonline.sk, ktoré môžu zachrániť život

pridal: Gabriel Gajdoš | | zobrazení: 1901

Prinášame nové funkcie na tomto portály. V prvom rade je to možnosť vytvoriť si goe-štatút čo znamená, že v profile uvediete miesto vášho pôsobenia a čím môžete pomôcť. Dnes mnoho ľudí hľadá pomoc. Najprv ich hľadajú u kresťanov. Môžete sa stať nástrojom, ktorý bude použitý. Pozrite si ukážkové video ako jednoducho to spravíte.

V poslednej dobe sa na Slovensku niečo deje. Za krátky čas mi telefonovali ľudí, ktorý hľadali. Jeden z viacerých rozhovorov ktorý mi prišiel na základe týchto stránok bol, že jedna žena hľadala pomoc pre svojho synovca. Jej synovec sa zaplietol so skupinou ľudí ktorí veria v akýchsi kozmických anjelov. Úplne tomu učeniu prepadol a to ovplyvnilo tak silne jeho život, že sa rútil do priepasti. Stratil prácu, priateľov, minul peniaze a všetok čas venoval len tomu.

Pani chcela pomôcť svojmu synovcovi ale nevedela na koho sa obrátiť a tak zatelefonovala na telefónne číslo tohto portálu. Mal som s ňou dlhý rozhovor a mohol som jej dať niekoľko rad na diaľku cez telefón. Hoci sme sa nikdy nevidel, vedel som jej poradil ako má ďalej postupovať a ako môže synovcovi pomôcť. Nakoniec rozhovoru sme sa cez telefón modlili.

Áno, Pán Boh vie pomôcť aj v takých situáciách a tiež cez netradičné spôsoby. Druhý prípad som riešil s jednou sestrou ktorá sa nevedela dostať z okultných praktík. Potrebovala modlitbu vyslobodenia. Aj táto služba sa udiala cez telefón. Tiež som jej odporúčal aké kresťanské knihy by si mala prečítať aby spoznala ničivú silu okultizmu a jej deštrukčný vplyv na človeka. Stačí sa registrovať, a vyplniť svoj kresťanský štatút.

Preto som sa rozhodol spraviť túto službu geo-profilu pre ľudí ktorí vo svojom okolí môžu pomôcť hľadajúcim dušiam. Je ich mnoho, a verím že aj vy sa môžete stať Božím nástrojom.

Gabriel Gajdoš všetky videa

Doporúčené
8:53
10
Gabriel Gajdoš / Sila bratstva
Sila bratstva
Gabriel Gajdoš