Veľká noc pre slobodných v Medžugorí

Streda 17.00 hod.
Miesto konania: Jakub,
Od: 27. 03. 2024, 17.00 hod. do: 02. 04. 2024, 00.00 hod.

Miesto konania: Medžugorie, Medjugorje, Farnosť sv.Jakuba

Milí priatelia,pozývame vás na veľkonočnú púť pre slobodných do Medžugorie, v termíne 27.3.2024 - 2.4. 2024. Už po šiesty krát budeme putovať ku Kráľovnej pokoja, kde spolu prežijeme tajomstvá Veľkého týždňa. 

Pripravili sme pre vás cestu pohodlným klimatizovaným autobusom a ubytovanie v príjemnom rodinnom penzióne Maglica s chutnou domácou stravou, iba 5 min od hlavného kostola.

Popri medžugorskom modlitbovom programe pôjdeme na horu Podbrdo, spojenú so zjaveniami Panny Márie. Vystúpime na vrch Križevac, kde sa budeme modliť krížovú cestu. V blízkosti ubytovania je aj socha zmŕtvychvstalého Krista. Súčasťou programu bude svedectvo Terezky zo Svetla Máriinho, návšteva komunity Cenacolo a Patrika s Nancy na hrade. Po večeroch budeme mať spoločné zdieľanie a zoznamovací spoločenský program. V prípade záujmu, fakultatívny výlet do Mostaru a na vodopády Kravice. Kto bude mať záujem, môže sa rozhodnúť pre individuálny program.

Registračný formulár: https://forms.gle/6k9vhUVMH3QAdjvT9 

 Cena zájazdu: 300 Eur

V cene zájazdu je zahrnuté:Doprava:

Klimatizovaný autobus s toaletou, barom a DVD prehrávačom, spoľahlivými a sympatickými šoférmi.Trasa : Žilina (odchod o 17. hod) - Bratislava (odchod o 20 hod.) - Medžugorie (príchod 28. 3. v doobedňajších hodinách). Príchod domov: cez Bratislavu do Žiliny: 2.4. v doobedňajších hodinách

(doprava môže byť aj individuálna).Ubytovanie :  Penzión Maglica, 5 min od hlavného kostola. Ubytovanie v 1, 2,3, lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením a sprchovým kútom, klimatizáciou, WIFI. Strava:  Polpenzia - 4 x raňajky formou švédskych stolov a 4 x neskorý obed alebo večera formou 3 chodového menu. Sobotňajšie agapé. Možnosť diétnej stravy a pôstu na Veľký piatok

 Duchovný a spoločenský program: (rámcový program)

1. deň – odchod zo Slovenska2. deň – príchod do Medžugoria v doobedných hodinách, ubytovanie, program.3. deň – 6. deň – Medžugorský modlitbový program s každodennou sv. omšou, výstup na horu zjavenia Podbrdo s modlitbou sv. ruženca, Križevac s modlitbou krížovej cesty, návšteva komunita Cenacolo, sochy zmŕtvychvstalého Krista, individuálny program.7. deň – príchod na Slovenskou v ranných hodinách (program môže byť upravený alebo doplnený aktuálnou ponukou v Medžugorí)

V cene sú zahrnuté: Sprievodkyňa, duchovný doprovod. Poplatok za tlmočenie, miestna daň

V cene zájazdu nie je zahrnuté poistenie.

 

 

Akciu pridal/a: , 19.1.2024 22:12

Pracujem ...

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu