SUNSET BOULEVARD

Utorok 19.30 hod.
Miesto konania: Bratislava,
Dňa: 30. 05. 2023, o 19.30 - 21.00 hod.

Miesto konania: Teatro Colorato, Bratislava, Františkánske námestie 3

Vitajte vo svete plaziacej sa paralýzy mimo rytmu so zvyškom sveta. Vo svete sebaklamu, egoizmu, nebezpečného narcizmu, úpadku a toxickej deštrukcie.

Možno by ste si chceli vypočuť fakty, celú pravdu. Ak je tomu tak, ste na správnej adrese. Na ulici posadnutosti samým sebou, života v minulosti a strachu vyjsť z komfortnej zóny.V dome, v ktorom čakáte, kým k vám po smrti začnú byť všetci nežní.

Dielo vzniklo na motívy kultového filmu noir Sunset Boulevard, ktorý v roku 1950 natočil Billy Wilder. Sunset Boulevard je prvou filmovou snímkou, ktorá demaskovala realituHollywoodu a pozvala diváka do svojho, nie až tak žiarivého zákulisia.

Na Medzinárodnom divadelnom festivale LES THEATRALIES 2022 v Cannes získala Jana Valocká Cenu za herecký výkon a Igor Baar Cenu za hudbu k inscenácii. 

Tvorivý tímréžia: Peter Weincillerdramaturgia: Paulína Belickáscéna a kostýmy: Dáša Veselovskáhudba: Igor Baarchoreografia a pohybová spolupráca: Michal Dudášúčinkujú: Jana Valocká, Peter Pavlík, Adela Dukátová, Peter Butkovský

Dĺžka predstavenia 60 min. bez prestávky

Voľné sedenie. Divadlo má stupňovité hľadisko; odvšadiaľ je dobrá viditeľnosť. Po začatí predstavenia vstup do sály nie je možný.

Organizátor: Teatro Colorato, www

Akciu pridal/a: Stano Várady, 28.4.2023 07:02

Pracujem ...

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu