Združenie Dobré srdce organizuje pôstnu zbierku Nehladuj, nakŕm dieťa

Nedeľa 00.00 hod.
Miesto konania: Celé Slovensko,
Od: 12. 03. 2023, 00.00 hod. do: 07. 04. 2023, 23.59 hod.

Občianske združenie Dobré srdce - Good heart organizuje od 12. marca do 7. apríla pôstnu zbierku s názvom „Nehladuj, nakŕm dieťa!“

„Často chápeme pôst negatívne, čo všetko si máme odrieknuť. Kto sa však zamyslí, že nutné minimum je „nezožrať blížneho“ a ešte dôležitejšie je nakŕmiť ho? Nehladuj! Buď aktívny a podpor deti, ktoré si nemôžu dovoliť ani jedno teplé jedlo denne.

Darovať môžeš priamo na účet SK58 8330 0000 0020 0164 5168 alebo na webovej stránke www.ozdobresrdce.sk jednoduchým kliknutím na tlačidlo Daruj obed,“ avizuje Adriana Čurajová.

„Pomôžeš deťom, ako je šikovná gymnazistka Emka. Má len mamku, ktorá prišla o prácu. Na obedy v škole peniaze neostávajú. Často sedávala v jedálni so spolužiačkami.

Dopĺňali energiu pri chutnom jedle. Všetky okrem nej. Hanbila sa pred kamarátkami, že nemá obed, ale pocit hladu bol ešte horší. Vďaka Tebe a Tvojmu daru, už nebude musieť pozerať, ako iní stolujú, ale naje sa s nimi. Za podanú ruku tým, ktorí nedokážu kráčať sami, zo srdca ďakujeme,“ dodala Adriana Čurajová.

TK KBS informovalo Občianske združenie Dobré srdce - Good heart

Košice 9.

marca (TK KBS)

Akciu zverejnil: TKKBS

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu