KBS bude v advente posielať zamyslenia z posolstiev pápežov o pokoji

Piatok 00.00 hod.
Miesto konania: Celé Slovensko,
Od: 25. 11. 2022, 00.00 hod. do: 24. 12. 2022, 02.00 hod.

Všetkých ľudí dobrej vôle pozývame do projektu Advent s Konferenciou biskupov Slovenska. Projekt bude trvať od Prvej adventnej nedele 27. novembra do Štedrého dňa 24. decembra 2022. Spojený bude s myšlienkami z posolsiev pápežov k Svetovým dňom pokoja. Budú v duchu myšlienky Advent pokoja. Myšlienky budú obrázkoch, ktorý dostanú prihlásení na e-mail.  Cieľom projektu je pomôcť všetkým, ktorí prejavia záujem, duchovne  sa pripraviť na Vianoce.

Tí, čo nemajú prístup na internet, môžu projekt podporiť svojou modlitbou, pôstom alebo inými skutkami milosrdnej lásky. Pozvaní sú tiež k skutkom telesného milosrdenstva.

Ako sa zaregistrovať?

Zaregistrovať sa dá na stránke zamyslenia.kbs.sk (kliknite SEM). Stačí uviesť meno a e-mail. Vďaka registrácii získate bezplatne každý deň do svojho e-mailu myšlienku.

Tí, ktorí sa zapojili do posledného z projektov (v pôste 2022), sú už v novom automaticky prihlásení. Ide o projekt Konferencie biskupov Slovenska. Projekt zastrešuje Tlačová kancelária KBS. Myšlienky graficky spracoval Ľubomír Valient z Považskej Bystrice. V podobnom duchu sa koná už po 20-krát. Projekt nadväzuje na podobné projekty z minulosti. 

Bratislava 25. novembra (TK KBS)

Akciu zverejnil: TKKBS

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu