V Bardejovských Kúpeľoch chystajú víkendovú oázu pre bezdetné páry

Piatok 00.00 hod.
Miesto konania: Bardejov,
Dňa: 09. 12. 2022, o 00.00 - 18.00 hod.

V Bardejovských Kúpeľoch chystajú víkendovú oázu pre bezdetné páry. Uskutoční sa od 14. do 16. októbra 2022 v Penzióne Augustineum.

„Nechcená bezdetnosť nie je len fyzickou realitou. Má dopad na kvalitu manželského spolužitia a na spolunažívanie v širšej rodine, vystavuje manželov duchovným krízam a špecifickým pokušeniam.

Bezdetné páry často nesú svoj stav ako problém a hľadajú cestu, ako z toho von. Víkendová oáza pre bezdetné páry je trojdňový program, ktorý má za cieľ vytvoriť pokojný priestor na výmenu skúseností, odkrývanie nových súvislostí, hlbšie sebapoznávanie, stíšenie, tvorivý oddych," avizujú organizátori.

Leitmotívom víkendu budú slová Žalmu: Dám ti múdrosť a poučím ťa o ceste, ktorou máš kráčať; poradím ti a budem ťa mať stále na očiach. (Žalm 32, 8).

Účastníkom sa prihovoria hostia v troch blokoch. Na tému Od nákupu cez varenie. Prejedzme sa k plodnosti vystúpi Miriam Varšová. Gabriel a Anna Brezovi budú hovoriť o napĺňaní potrieb manželov a manželia Peter a Mária o piatich fázach smútenia.

„Nebude chýbať ani priestor na diskusiu, duchovná služba, dobrý film, ponuka osobnej konzultácie, možnosť ľahkej turistiky.   Základná zľavnená cena za ubytovanie, stravu (plná penzia) a daň z ubytovania pre manželský pár na celý víkend piatok – nedeľa je 136 €.

Existuje možnosť uplatniť si aj rekreačný poukaz. Bližšie informácie o cene sú na prihlasovacom formulári (TU)," dodávajú organizátori.  Bližšie informácie je možné poskytnúť na e-mailovej adrese: vikend.manzelia@gmail.com

TK KBS informovali Ľudmila Dydňanská, Dušan Škurla a tím Víkendovej oázy

Bardejov 8.

septembra (TK KBS)

Akciu zverejnil: TKKBS

Zrušiť x
Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu