Poď na trip s Bezhraničnou - Kláštor Katarínka

Sobota 09.00 hod.
Miesto konania: Dechtice,
Dňa: 24. 07. 2021, o 09.00 - 15.00 hod.

Miesto konania: Dechtice, ruiny Kostola a Kláštora sv.Kataríny

Katarínka je i dnes cieľom mnohých pútnikov a mocný zážitok z tohto františkánskeho kláštora umocňuje aj romantické prostredie Malých Karpát. 

Príď spoločne s Bezhraničnou láskou a projektom Púte mladých zažiť tento požehnaný čas a vystúp spoločne s nami na Katarínku cez náučný chodník Dechtice. Spoznaj nových priateľov a kamarátov, ktorí veria v Božie skutky a možno aj ty nájdeš v sebe kúsok dobrodruha. Tento výstup nepatrí k najťažším, a kto by mal chuť a záujem, tak sa po dohode môžeme prejsť aj na neďaleký hrad Dobrá voda.

Pripoj sa k našej partii, kde zažiješ rozhovory, povzbudenie, spoločenstvo, čas s Bohom a tiež aj pokoj a radosť z nových vecí! 

Akcia je určená najmä mladým ľuďom vo veku 19-29 rokov. No určite uvítame aj ľudí vyšších ročníkov. 

Registrácia: https://forms.gle/dTn4PrpNFoFYubZZ6

Kedy a kde?

24.07.2021 (sobota) o 9:00 z obce Dechtice - konkrétejšie miesto stretnutia upresníme v pokynoch, ktoré ti zašleme na mailovú adresu, ktorú uvedieš v registračnom formulári.

Trasa?

Náučným chodníkom Dechtice cez kríž Boričky a Svätodušnicu a následným presunom na žltú značku, ktorá nás navedie na Katarínku. Prípadne, kto príde autom, tak môže zaparkovať na parkovisku pri cintoríne a so stretnutím o 9:15 na tom parkovisku.

 

Dĺžka trasy :14 km

Prevýšene trasy: 313 metrov

Náročnosť trasy: 1/5 (ľahká)

Cena : Zadarmo

 

Náhradný termín:

V prípade nepriaznivej predpovede počasia sa termín presúva (uvedieme, keď to bude aktuálne). Informáciu o zmene termínu dostanete do mailovej schránky alebo cez sms a taktiež to aj zverejníme na našich FB a IG stránkach. 

 

Registrácia: https://forms.gle/dTn4PrpNFoFYubZZ6

Viac informácií : 0908 062 830

Príloha: pod-na-trip-s-bezhranicnou-klastor-katarinka.pdf (347,47 kB)

Akciu pridal/a: Lukas Kacaliak, 15.7.2021 20:52

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu