Zmena môjho života.

pridal: Knieszner Matej | | zobrazení: 558

Pochválený buď Ježiš Kristus volám sa Matej a mám 16 rokov som zo Spišskej Belej. Moja služba je slúžiť Bohu a ľudom mladín priateľom.

Zmena môjho života.

Mnohí ľudia,ktorí ma dobre poznajú ,sa ma často krát pýtajú: Čo spôsobilo zmenu tvojho života?Zmenu môjho života spôsobil Boh,bol to deň ten najkrajší deň kde je tisíce ľudí bolo to na gadzone minulého roku v Poprade ,v ten večer povedali že teraz tu budu rozmiestnený dobrovoľníci ktorý sa za vás budu modliť a ja som šiel k jednej s dvojice ktorý sa za mňa modlili a povedali „Pane Ježišu,otvor srdce tohto mladého človeka“ A Duch Svätý ku mne prehováral,bratia sestry bol to úžasný pocit keď Boh cez vás môže konať,a mení váš život teraz je môj život plný a obohatený Božím Duchom.Každý deň sa zobúdzam do krásneho dňa.Boh mi dava viac než snívať viem on je mocní aj keď strácam to najdrahšie čo mám on ma drží ak môj oheň zhasína on ma živí a mení môj život s toho najhoršie na dobre. Verím a som o tom presvedčený, že Ježiš je živý ,že je osobný Boh, ktorý má

záujem o každého z nás . Stačí ho len pozvať do svojho srdca.

V pokore mu vyznať svoj hriech a On príde nebude meškať. A zmení život človeka. Pane Ježišu, viem, že ma miluješ a neustále objímaš svojou láskou, vždy si ma miloval takého, aký som bol a navždy ma budeš milovať, akýkoľvek budem. Aj ja teba milujem, aký som taký som, ale milujem ťa. Prosím, vo svojom náručí ma pražiar svojou láskou a prečistí od všetkého zlého moju myseľ, srdce, dušu i telo a postupne ma premeň viac a viac v seba - Lásku, lebo Ty si Láska a ja som stvorený na tvoj obraz.Pane Ježišu ďakujem ti že si zmenil môj život k dobrému a stále ho meníš veď ty si práva láska ďakujem za všetko prosím aby si ma ďalej požehnával takého aký som vďaka ti Ježišu..

Matej