Vydavateľstvo DON BOSCO ponúka predplatné Rebríka na budúci rok

štvrtok 00.00 hod.
Miesto konania: Celé Slovensko,
Od: 30. 06. 2022, 00.00 hod. do: 03. 07. 2022, 23.59 hod.

Vydavateľstvo DON BOSCO ponúka predplatné časopisu Rebrík na budúci školský rok 2022/2023. Pre svojich čitateľov pripravil obľúbené rubriky i mnoho nových zaujímavostí, píšu Katarína Jantáková a Peter Novák z Vydavateľstva. Prvé číslo vychádza v septembri školského roka, ročník končí 10. číslom v júni. Predplatné je TU.

Jednotlivé témy nového ročníka budú hľadať odpovede na otázku Čím chcem byť?, objasnia, čo všetko znamená domov, aj čo robiť, keď sme stratili niekoho blízkeho, alebo čo znamená byť cudzincom.

Nebude chýbať ani pozorovanie plynutia času, pozorovanie prebúdzajúcej sa záhrady či vyskúšanie si jednoduchšieho života.

Každá z tém nového ročníka prinesie mnoho podnetov pre zaujímavé aktivity v rodine, škole alebo vo farskej komunite. K tomu podnietia čitateľov aj príspevky na aktívne prežívanie liturgického roka.

Nová rubrika V Božom objatí deťom priblíži veľkú lásku nášho Nebeského Otca a ukáže im, ako túto lásku možno prijímať s otvoreným srdcom, rozvíjať ju a ako ju opätovať.

„Zdá sa vám, že život v každej farnosti je rovnaký? Rubrika Za dverami farnosti ponúkne pohľad do zákutí rozličných farností a ukáže ich rozmanitosť.

Veríme, že toto nakuknutie za dvere farností bude inšpiráciou pre každého,“ uvádzajú Katarína s Petrom.

Rubrika Listy zo Samburu rozvíja rozvojové vzdelávanie čitateľov. Rebovi a Rike píše kamarátka Preciosa listy z africkej Kene a oboznamuje ich so zaujímavosťami života v regióne Samburu. Tému ďalej rozvíja trojica strážnych psov – Mela, Shiraz a Sky.

Okrem toho, že strážia dôležitú faru v meste Barsaloi, pripravia pre čitateľov zaujímavé úlohy a hádanky, ktorých riešením si deti obohatia vedomosti o spôsobe života v regióne Samburu.

Nebudú chýbať ani pútavé príbehy a básne v rubrike Písmenková polievka, zaujímavé pracovné listy pre predškolákov a školákov.

Prekvapenie vždy ponúknu všité prílohy v strede časopisu – rozličné vystrihovačky, hry, skladacie knižky a podobne. Aj tento rok sa môžete tešiť na obľúbený komiks na poslednej strane. O čom bude? To už neprezradíme, píšu Katarína s Petrom.

Rebrík je časopis pre deti vo veku 6 – 10 rokov, vychádza mesačne počas školského roku.

Vedie čitateľov k prijatiu a rozvíjaniu kresťanského životného štýlu a pomáha pri formácii detí v rodine, škole i vo farnosti. Sprevádza deti liturgickým rokom, podporuje prípravu na prvé sväté prijímanie a venuje sa podpore čítania s porozumením. Obsahuje tvorivé podnety na prežívanie voľného času, podporuje rodinné vzťahy a angažovanosť detí pre druhých.

Časopis zohľadňuje vekové špecifiká detí a učebné osnovy pre prvý stupeň ZŠ. Je preto vhodným doplnkovým učebným materiálom.

Rebrík si môžu záujemcovia objednať na eshope Vydavateľstva DON BOSCO www.donbosco.sk, cez stránku časopisu www.rebrik.sk alebo na telefónnom čísle 0910 777 587.

Bratislava 21.

júna (TK KBS)

Akciu zverejnil: TKKBS

Zrušiť x
Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu