Na Skalke sa opäť uskutoční katolícka pútnická konferencia Nové svitanie

Sobota 09.00 hod.
Miesto konania: Trenčín,
Od: 09. 07. 2022, 09.00 hod. do: 13. 07. 2022, 21.00 hod.

Na Skalke pri Trenčíne sa už po desiaty raz uskutoční katolícka pútnická konferencia Nové svitanie. Konferencia bude v dňoch 9. - 13. júla 2022 a ponesie sa v znamení nádeje a myšlienky „Nádej nezahanbuje, lebo Božia láska je rozliata v našich srdciach skrze Ducha Svätého, ktorého sme dostali“ (por. Rim 5, 5).

Na lúke pod starým kláštorom sa tak na päť dní opäť zídu ľudia, ktorí chcú zažiť krásu katolíckej cirkvi v celom jej bohatstve.

Program pre dospelých, mladých i deti, možnosť stanovať priamo na mieste, zabezpečená strava, ale predovšetkým prednášky, workshopy, denná svätá omša vrátane gréckokatolíckej liturgie, pobožnosti, modlitba chvál i krátka púť - to všetko pripravuje pre nových i staronových účastníkov organizačný tím, zložený z viacerých na Slovensku pôsobiacich spoločenstiev. „Nádej do dnešných dní je nevyhnutnosťou.

Kde inde ju načerpať než v Božom slove a spoločenstve?" dodáva Andrej Babulík, koordinátor podujatia. Viac informácií o konferencii i predošlých ročníkoch je možné nájsť na stránke www.novesvitanie.sk.

TK KBS informovala Petra Babulíková

Trenčín 25. mája (TK KBS)

Akciu zverejnil: TKKBS

Zrušiť x
Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu