Púť do MEDŽUGORIA + Letná DOVOLENKA pri mori

Pondelok 20.00 hod.
Miesto konania: Jakub,
Od: 08. 08. 2022, 20.00 hod. do: 18. 08. 2022, 00.00 hod.

Miesto konania: Medžugorie, Medjugorje, Farnosť sv.Jakuba

ODDYCH pre dušu i telo

5 dní PÚŤ do Medžugoria + 5 dní DOVOLENKA pri mori v krásnej vilke s bazénom v chorvátskych Vodiciach

na sviatok NANEBOVZATIA PANNY MÁRIE 15. augusta v MedžugoríTERMÍN: 8.8. - 18.8.2022 na 11 dníCENA: 470 € s polpenziou počas celého pobytuCena je kompletná a zahŕňa:

- moderná klimatizovaná autobusová doprava- 5 dní / 4 noci ubytovanie vo vilke s bazénom v chorvátskych Vodiciach iba cca 5 minút pešo od mora- 5 dní / 4 noci ubytovanie v modernom penzióne s výťahom v Medžugorí iba cca 5 minút pešo od kostola- polpenzia (raňajky, obedy/večere) v Medžugorí aj v Chorvátsku,8x raňajky, 8x obedy/večere- tlmočenie- pobytová taxa- daň- sprievodca/duchovný doprovod/kňazIZBY v Medžugorí aj v Chorvátsku sú vybavené klimatizáciou, WiFi a vlastným sociálnym zariadením. V Chorvátsku všetky izby s vlastným BALKÓNOM.

PROGRAM v Medžugorí:

- večerný medžugorský modlitbový program s každodennou sv. omšou - adorácia pred Najsvätejšou Sviatosťou Oltárnou- výstup na horu zjavenia Podbrdo s modlitbou sv. ruženca- výstup na vrch Križevac s modlitbou krížovej cesty- modlitba pri soche Zmŕtvychvstalého Krista- modlitba pri hrobe pátra Slávka Barbariča- prednáška o Medžugorí- individuálny program Program púte môže byť doplnený alebo upravený aktuálnou ponukou v Medžugorí (napr. návšteva komunity Cenacolo, možnosť zúčastniť sa na zjavení Panny Márie vizionárom, prednášky, svedectvá, návšteva Majčinho sela (Matkinej dediny),...

PROGRAM v Chorvátsku:voľný dovolenkový programMožnosť cestovať na občiansky preukaz alebo cestovný pas.Možnosť priplatiť si komplexné cestovné poistenie vrátane krytia COVID-19 za 4 € na deň.Stačí Vám antigénový test alebo potvrdenie o prekonaní covidu alebo očkovanie.Prihlasovať sa môžete na:

-          na tel. čísle 0902 057 999 

-          emailom na info@pute.sk

Ak máte túžbu poslať pozvánku do Medžugoria ďalej, môžete ponuku púte poslať Vašim známym alebo vytlačiť plagát v prílohe a vyvesiť u Vás na farskú nástenku. Vopred ďakujeme 

Príloha: put-do-medzugoria-letna-dovolenka-pri-mori.pdf (441,08 kB)

Akciu pridal/a: NOE travel, 8.1.2022 18:36

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu