S Ankou za život

Sobota 09.00 hod.
Miesto konania: Vysoká nad Uhom,
Dňa: 25. 09. 2021, o 09.00 - 21.00 hod.

Miesto konania: Vysoká nad Uhom, Vysoká nad Uhom, Vysoká nad Uhom

Bežecká štafeta Košice - Vysoká nad Uhom, 25. septembra 2021, dĺžka trasy  cca  97 km

Pozývame  Vás na  na 4. ročník štafetového behu  S Ankou za život  s úmyslom obetovať svoj beh za ochranu života každého človeka od počatia po prirodzenú smrť. Zveriť obnovu kultúry života príhovoru blahoslavenej Anny Kolesárovej, ktorá na vlastnej koži pocítila kultúru odľudštenia a smrti.

Môžeš s nami ísť až do Vysokej nad Uhom alebo sa pridať v niektorej obci po trase na akýkoľvek dlhý úsek, ktorý zvládneš. Takisto si behom pripomenieme aj tri roky od  uloženia relikviára blahoslavenej Anny Kolesárovej v kostole vo Vysokej nad Uhom.

Štart 07:00  Dóm sv. Alžbety  - Košice, Nižná Hutka, Bohdanovce, Rákoš, Slanec, Slanské Nové Mesto, Zemplínska Teplica, Egreš, Čeľovce, Nižný Žipov, Zemplínsky Klečenov, Zemplínsky Branč, Novosad, Oborín, Veľké Raškovce, Vojany, Veľké Kapušany, Čierne Pole, Pavlovce nad Uhom

Cieľ - Vysoká nad Uhom, kostol Sedembolestnej Panny Márie

Počas behu bude zabezpečené občerstvenie, obed, sprievodné vozidlo, občerstvenie v Domčeku.

Svätá omša o 18:00 v kostole vo Vysokej nad Uhom.

Záujemcovia, ktorí sa chcú pridať bližšie informácie na tel. 0904 617 792, alebo mail hornakmarti1313@gmail.com

Propozície

Bežecká štafeta prebieha po hlavných cestách za plnej  premávky – účastníci bežia na vlastné riziko a sú povinní dodržiavať príslušné ustanovenia zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov a Vyhlášku Ministerstva vnútra Slovenskej republiky 9/2009 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon o cestnej premávke.

Organizátor nepreberá zodpovednosť za škody na majetku alebo na zdraví súvisiace s cestou, pobytom a s účasťou  na podujatí.

Beh sa uskutoční za dodržania aktuálnych protiepidemických opatrení v čase behu.

Prosíme všetkých účastníkov, aby boli zodpovední a boli zaočkovaní, príp. aby mali so sebou potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID -19 pred nie viac ako 180 dňami, alebo sa môžu preukázať negatívnym výsledkom testu na COVID-19.

Ak by sa neskôr potvrdilo ochorenie COVID-19 u niektorého z účastníkov behu, budeme povinný poskytnúť zoznam účastníkov príslušným orgánom. Pevne veríme, že sa tak nestane. Buďme zodpovední voči sebe aj voči celej spoločnosti.

Organizátor: Dom Anky Kolesárovej (Domček), (056) 649 42 41, 0911 912 598, 0917 350 598, www

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu