GPS kurz - 1. stretnutie

Piatok 16.00 hod.
Miesto konania: Dolný Kubín,
Od: 01. 10. 2021, 16.00 hod. do: 03. 10. 2021, 12.30 hod.

Miesto konania: Dolný Kubín, Jánoškova 1615/30

O čom kurz GPS bude?

Počas jedného školského roka sa dievčatá intenzívnejšie povenujú svojej osobe a duchovnému životu. Cesta porozumenia sebe a odhaľovanie zmyslu života v spolupráci s Bohom sú základné kroky pre rozlišovanie povolania v Božom pláne.

Ako budú stretnutia prebiehať?

Od októbra do júna prebehne päť stretnutí v dátumoch, ktoré by mali byť vhodné aj pre VŠ dievčatá. Dve z nich budú online, čo je finančná aj časová výhoda. Bližšie informácie o termínoch získate z GPS plagátu. Miestom stretnutí bude Dolný Kubín a na záver pôjde o pútne miesto, ktoré bude veľkým prekvapením.

Dievčatá, ktoré nechcú absolvovať ročný kurz, sa budú môcť samostatne prihlásiť na jednotlivé víkendovky na mailovej adrese gps.fma@gmail.com. Avšak nebude im ponúknutý ten istý balík sprievodného doprevádzania ako dievčatám s celoročným kurzom.

Kto a dokedy sa môže prihlásiť?

Prihlásiť sa môžu dievčatá zo všetkých kútov Slovenska, spĺňajúce vekovú kategóriu 18-26 rokov so záujmom o obsah GPS kurzu - do 29.9.2021.

Prihlasovať sa môžu priamo cez prihlasovací formulár alebo mailom gps.fma@gmail.com, prípadne cez FB stránku: GPS salezianky. Tím sestier zodpovedných za kurz GPS im zašle ďalšie inštrukcie.

Tím GPS

Akciu pridal/a: GPS team, 15.9.2021 18:16

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu