Konzervatívny summit

Pondelok 09.00 hod.
Miesto konania: Bratislava,
Dňa: 20. 09. 2021, o 09.00 - 21.00 hod.

Miesto konania: Historická budova Národnej rady, Bratislava, Župné námestie

Prvým cieľom konzervatívneho summitu je priviesť do Bratislavy európske konzervatívne osobnosti z politiky a kultúry, aby nám ponúkli inšpiráciu a pomohli prehĺbiť poznanie našich koreňov a spoločensko-politických princípov, ktoré sa od nich odvodzujú.

Druhým cieľom konzervatívneho summitu je vytvoriť priestor a zázemie na stretnutie konzervatívnych lídrov Slovenska z oblasti politiky, cirkví, občianskej spoločnosti, akadémie, biznisu, kultúry a médií. V situácii, keď v Európe čelíme silnejúcim snahám vytlačiť posledné zbytky kresťanského dedičstva na spoločenský okraj, je potrebné usilovať sa o spoluprácu a jednotu v podstatných veciach. Konzervatívny summit má nadstranícky charakter a je jedinečnou príležitosťou na budovanie dobrých vzťahov a atmosféry spolupráce v konzervatívnom spektre.

Tretím cieľom summitu je podporiť odhodlanie a odvahu presadzovať konzervatívne hodnoty. To, že dnes kresťanský pohľad na život a človeka čelí ekonomicko-politicko-mediálnej presile v Európe, nie je dôvod na rezignáciu, ale naopak na plnšie uvedomenie si poslania rozvíjať a chrániť kresťanské dedičstvo.

 

Viac info nájdete tu.

Organizátor: www

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu