Noc literatúry 2021

Streda 20.00 hod.
Miesto konania: Trenčín,
Dňa: 22. 09. 2021, o 20.00 - 22.00 hod.

Miesto konania: Trenčín, Centrum pre rodinu, Farská ulica č. 12

Po ročnej prestávke sa v netradičnom čase, no predsa, uskutoční ďalší  ročník Noci literatúry. V stredu 22. septembra 2021 o 20:00 vás Centrum pre rodinu Trenčín na Farskej ulici č. 12 pozýva do záhrady, ukrytej pod mestskými hradbami.

Podujatie Noc literatúry ponúka Trenčanom súčasnú európsku literatúru, ktorá sa číta na viacerých miestach v centre Trenčína. Čaro tejto potulky spočíva v tom, že si v rýchlom slede a v dobrej spoločnosti urobíte prehľad o najnovších európskych knihách, ku ktorým sa neskôr môžete vrátiť, ak vás zaujmú.Hosťom a čitateľom tohto večera bude Ala Teicherová - ilustrátorka, ikonopisárka a maliarka v jednej osobe. Predčítavať bude ukážky z knihy súčasného portugalského autora Davida Machado.

Ako špeciálny kompenzačný bonus za stratené zážitky a príležitosti v roku 2020 sa v rámci tohtoročnej Noci literatúry pripájame k projektu s názvom SOBOTA V NEDEĽU, ktorého princíp spočíva v zdvojení zážitkov. Konkrétne u nás, v CPR, to bude počas Noci literatúry simultánne prekladanie čítaného textu do posunkovej reči.

Organizátor: Trenčín - Centrum pre rodinu, www

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu